Sex & Forhold

Mr. Dick Pic

I 2019 foregår store deler av dating over sosiale medier. Det innebærer flørting, men også sex over medier, som for eksempel snapchat. Personlig mener jeg at dette er mellom to personer, som har enighet rundt hva som deles. Det er ingenting i veien med å dele med hverandre på denne måten, og jeg har selv tatt del i denne typen flørting.  Jeg stiller likevel spørsmål ved de gangene bilder og videoer blir delt, uten oppfordring av mottaker. For det er viktig å huske på at om man skal sende denne typen innhold, så må man vite at mottaker ønsker dette.

Når det er sagt, så er jeg en åpen person, som har tatt del i denne typen flørting. Det vil si at jeg etterhvert har oppfordret og ønsket denne typer bilder. Det var nemlig det som hendte i min historie med mr. Dick Pic. Hvorfor jeg har valgt å kalle kapittelet det, vil vise seg gjennom teksten, men det bunner i at det var det eneste jeg hadde med denne mannen. Så, hvem er denne mannen?

Dette er den mannen som gledelig deler både bilder og video av ereksjonen sin, med de kvinnene som skulle være så heldige å befinne seg på toppen av snapchat listen. Første gangen en mann sendte meg et bilde av sin erigerte stolthet, skal jeg ærlig innrømme at jeg stilte spørsmål ved hele situasjonen. Hvorfor? Når ble det en del av flørting å sende bilder av sine private deler  til en kvinne man har en form for interesse for. Kall meg gjerne gammeldags, men hva med en hyggelig samtale over en kopp kaffe eller et glass vin for å ta kleinheten bort? Når ble det normalt å utveksle et par meldinger eller snapper, for så å hoppe direkte til buffeten? Hva skjedde med å jobbe opp en appetitt først? De påfølgende gangene var jeg heller ikke videre imponert over tårnet som sporadisk dukket opp på telefonen min, men etter hvert ble det en ny «normal», så avskrekkelsen tok av. Jeg skjønte etterhvert at dette er noe folk «gjør» og jeg likte jo mannen, så det fungerte for meg.

De store spørsmålene rundt dette kom allikevel ikke før senere. I mitt hode er det naturlig å bygge opp stemning med noen man senere ønsker å faktisk ha en ekte fysisk kontakt med. Til min store forbauselse så er det også både naturlig og vanlig – for noen – å bygge opp mye stemning med mennesker man overhode ikke har noen som helst planer om å ha fysisk kontakt med. Herav navnet på kapittelet; Mr. Dick Pic. La meg fortelle dere om mannen som etter tilnærmet ingen gode samtaler eller svært lite generell kommunikasjon, starter samtalen med et slibrig bilde av en bul i Calvin Klein bokseren, for så å avslutte den med en rakett klart for utskytning. Misforstå meg rett – man skal ikke undervurdere noen småfrekke bilder for å sette stemningen – men når målet med samtalen ikke faktisk er å på et tidspunkt møtes for sex, men å ligge på hver sin ende av en snapchat samtale å gjøre jobben selv, stiller jeg meg kritisk. Igjen, hadde dette vært oppvarming til den faktiske akten, hadde jeg lettere kunnet forstå.

Så – hva er det jeg ikke forstår med denne situasjonen? Dette er situasjoner både jeg, men også venninner har sittet i. Det er situasjoner der du etter småflørting og litt samtale hvor du byr på deg selv,  gjerne gått ut av egen komfortsone, velger å invitere til å faktisk møtes. Et spørsmål som enten blir besvart i aller vageste form, eller ikke i det hele tatt. Når dette skjer gang på gang, innser man tilslutt at mannen som gledelig deler sine edleste kroppsdeler med deg på snapchat – med ønske om at du skal fortelle hvor stor og hard den ser ut – ikke har noe som helst ønske om å møte opp for å vise deg hvor godt den faktisk fungerer. Nei. Dette er mannen som ene og alene bygger stemning, for så å avslutte hjemme i trygge omgivelser med sin høyre hånd. Hvorfor er det slik? Dette er et spørsmål jeg overhode ikke klarer å svare på selv. En situasjon jeg umulig kan forstå. Man blir gitt muligheten til å faktisk møte denne personen man «har så lyst på» og «skulle ønske var her», men hver gang man får en invitasjon så rømmer slangen tilbake i hulen. Hvorfor? Er man bare ute etter å bygge stemning? Syns man egentlig ikke at vedkommende er seksuelt tiltrekkende? Forestiller man seg noe annet eller noen andre? Praktiserer man «for trygg» sex? Når ble fantasien og forestillingen sammen med noen lettkledde snapchat bilder, bedre en den faktiske akten. Jeg stiller meg selv kritisk.

Er vi lat? Foretrekker vi å sitte hjemme i egen trygghet, med hjelp av egne leketøy og egen ekspertise, fremfor å dra den korte turen ut av huset for å bli kjent med andre mennesker? Hvorfor har det blitt normalt å ha snapchat sex, og bare det? Vil ikke selve akten, altså ordentlig sex, være et bedre alternativ? Når spørsmålet om man faktisk skal møtes blir møtt  med vage svar, må man til slutt konkludere med at dette faktisk aldri kommer til å skje.. Personlig er det når jeg innser dette, at jeg velger å trekke meg ut av situasjonen. Det er uansett en sporadisk kontakt, som åtte av ti ganger ender i slibrige bilder og frekke kommentarer. Det som er veldig interessant med nettopp dette er at i det øyeblikk du trekker deg tilbake og viser litt mindre interesse, så kommer mannen tilbake for fullt. Et høyere interessenivå og en mer oppladet rakett enn noen gang før. Så hva ligger bak? Jeg har lenge fundert på om mannen bak penisen faktisk ikke er så tiltrukket av meg, men mer ideen eller situasjonen han skaper i hodet. Er litt kropp eller nakenhet over snapchat alt som skal til for å skape en levende fantasi, hvor man selv styrer hver minste detalj? De frekke og beskrivende kommentarene om hva man ønsker å gjøre med hverandre skaper jo mer lyst – men har man faktisk ikke lyst å gjøre disse tingene med vedkommende? Jeg stiller meg meget uforstående til hele situasjonen. Personlig har jeg aldri hatt et ønske om å verken flørte eller sende bilder til noen jeg ikke har lyst å møte i virkeligheten. For meg vil det være bortkastet tid, og hvis jeg ikke blir tiltrukket av personen, så har jeg heller ingen ønsker om å bruke de for å skape en fantasi når jeg kjeder meg. For det er min neste teori. Er dette noe man gjør når man kjeder seg?

Er det mulig å kjede seg så til de grader, at man velger å legge seg ned på sengen, dra av seg buksen, ta et bilde der akkurat nok av bokseren viser til at noen vil kommentere den fine vinkelen? For så å sende det til en «heldig» utvalgt. Er det alt som skal til for å vekke interessen hos noen? For det er det vi damer gjør. Vi biter på, hver eneste gang, og viser interesse for den «tilfeldige» bokserkanten. Men ikke i full viten om hva vi faktisk gjør. Vertfall var ikke det situasjonen for meg. Jeg levde i god tro om at denne mannen faktisk kom til å møte meg. Så feil tok jeg. Det var overhode ikke på denne mannens agenda. Hvis det er tilfellet at dette er et resultat av at man kjeder seg, hva gjør man da hvis vedkommende ikke svarer eller er litt opptatt? Sender man til flere? Jeg har flere ganger spekulert i om dette er en type «kjedemelding» som går ut til flere ved første bilde – og at den heldige som får være med videre på leken er enten den som svarer først, eller den som svarer best. Var det bare flaks om det ble meg? Eller har jeg levert så gode vinkler og prestasjoner ved tidligere anledninger, at jeg får muligheten igjen?  Det er en absurd situasjon som det overhode ikke er mulig å bli klok på.

Er det noen der ute som kan svare meg på hva som skjer i hodet på en mann i en slik situasjon? Min oppfordring til en mann vil være å tørre å ta det faktiske steget å møte personen du vifter penisen din til, eller bare la være. Det er lite som er så frustrerende og irriterende som denne type lek, og spesielt når man ikke opplever ærlighet rundt hvor langt det skal gå. Det er ingenting å være redd for. Det verste som kan skje er at man bygde opp stemningen alt for mye, og at virkeligheten viste seg å være en middels prestasjon. Det er allikevel ingen skade skjedd, og fult mulig å komme tilbake fra. Enten prøver man igjen, eller så lar man det hele ligge.

Min oppfordring til damer må være å teste ut vannet tidlig. Etter min mening er det liten forskjell på å kle av seg på snapchat og foran en mann. Jeg vil nok alltid foretrekke det siste, da det helt ærlig oppleves som mye tryggere. Spør ut denne mannen når dere skal møtes. Min erfaring er at hvis mannen kan den dagen du foreslår så er det plankekjøring. Kan de ikke den dagen du foreslår, men foreslår en annen dag i stedet så er du også godt innenfor trygge omgivelser. Er det derimot slik at de ikke kan, men heller ikke bryr seg med å foreslå et annet tidspunkt, bør noen varselslamper blinke – vertfall etter min erfaring. Får du veldig vage svar, eller ingen svar i det hele, ta gjerne en vurdering med deg selv på hvor lenge du gidder å holde på via snapchat, og hva det vil gi deg – for du vil mest sannsynlig aldri komme noe lenger en det. Heldigvis har jeg ikke møtt på veldig mange av disse mennene i mitt liv, men likevel for mange, da det i etterkant oppleves som bortkastet tid. Jeg tror personlig ikke på å angre på gamle avgjørelser – men for meg som mange andre – så blir det veldig naturlig å jobbe veldig hardt for noe man ikke helt får. Så når noen da viser så mye interesse for deg, men aldri lar deg komme helt innpå, så er det naturlig å bli veldig opphengt i vedkommende. Jeg har tatt meg selv i å avvise andre menn, fordi de ikke er interessante nok eller spennende nok ved siden av Mr. Dick Pic. Det er så synd – å holde seg på pinebenken for en mann som aldri har hatt intensjoner om å faktisk møte opp. Lærdommen å ta med seg videre må være å avsløre denne type menn tidlig, så man selv får ta en vurdering på om man faktisk ønsker å delta på leken eller ei. Dette bunner og grunner i ærlighet og åpenhet, som jeg personlig mener er en mangelvare i det moderne 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *