Mat & Vin

Ukens vin

Uavhengig om vinen er fransk eller amerikansk, så vil Chardonnay koste litt, og det er derfor greit å vite at man får valuta for pengene. Vinene jeg har valgt ut denne uken, er garantert verdt pengene.
Begge vinene fungerer veldig godt sammen med fete fiskeretter, modne franske oster og lyst kjøtt.

Girardin Bourgogne Chardonnay Terroir Noble 2015.

Bildet er lånt av vinmonopolet


Dette er en fyldig og deilig konsentrert Chardonnay fra Burgund i Frankrike. Den lukter av modne epler og blomster, og har en fyldig og strukturert munnfølelse med et snev av fat. Vinen er spontanfermentert, hvilket betyr at den ikke er tilsatt kommersiell gjær, men er fermentert med gjærsporene som finnes naturlig på druene. Pris: 218,90,-.

Sandhi Santa Barbara Chardonnay 2016.

Bildet er lånt av vinmonopolet

Dette er en elegant og balansert Chardonnay fra California. Den både smaker og lukter av moden frukt, eple, nøtter og smør. Vinen har en fin fylde, balansert med frisk syre, og er absolutt verdt pengene. Pris: 239,90.

Kjøp – drikk – nyt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *