Mat & Vin

Ukens Vin

Sommelier Robin Johannesen jobber til daglig som vinansvarlig på Marg & Bein i Bergen. Marg og Bein er en moderne og rustikk restaurant som har fokus på lokale råvarer og stykker av kjøtt som var vanligere å bruke før i tiden. Han har i stor grad valgt bort den gamle vinstilen med store, sødmefulle viner som har høy alkoholprosent. Han holder seg til det mer moderne, med fokus på rene delikate viner med forfriskende syre. Mange av vinene som blir presentert her vil derfor være økologisk eller biodynamisk dyrket.

Ukens budsjettvin: Adi Badenhorst Papegaai Cinsault 2018.

Bildet er lånt av vinmonopolet

En juicy og deilig rødvin fra Swartland i Sør-Afrika. Smaker av røde og mørke bær med et hint av urter på lukt. Ingen sprøyting i vinmarken og druene er naturlig gjæret. Serveres lett avkjølt. kr: 159,90
Løp og kjøp!

Ukens «lille ekstra»: Pithon-Paillé Grololo «puppevinen».

Bildet er lånt av Vinomonopolet


En kul og saftig vin som vil gi alle et smil om munnen. Smaker av kirsebær og krydder med deilige bringebær i duften. Forfriskende syre, deilig frukt og lette tanniner. En drikkevin som også tåler lettere retter som and, svin og fugl. Pris: 209,90,-

God helg – og nyt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *