Prosjektleder

Terje Tjelle

Sang og skuespill, strikking og shopping. Hvis du synes det høres ut som en morsom miks – gjerne i kombinasjon med frittgående høns og humor – da kan du glede deg til å bli kjent med Terje. I snart ti år har den mangfoldige entertaineren lagd kor- og korpsturer rundt om i verden. Mange av dem med ham selv som veiviser.

Terje er utdannet lærer fra Elverum. Han spedde på med drama og husflidskole. Hva han valgte som fordypning på husfliden? Jo, strikkekunst og tradisjonell vev. Terje har livnæret seg som skuespiller, lærer og skoleleder. Både innaskjærs og utaskjærs. Terje var blant annet inspektør ved den norske skolen i London i drøye tre år. Parallelt har han dirigert alle typer kor; barnekor, ungdomskor, blanda kor og damekor. Det var først da Terje begynte i reiseliv på heltid at han kom «hjem». Selv om han stadig er på reisefot.

Terje bor sammen med sin Terje i Ytre Enebakk. Der steller de med hagen og alle sine frittgående høns. Og hva vet vi? Kanskje Terje & Terje med alle sine høner har den mest krevende familiesitsen av oss alle?