Skrevet av Laila Karlsen

Brede ski og stive staver i La Thuile

Frank Olsen, administrerende direktør i Rørkjøp, smiler fra øre til øre når han forteller om alle gledene og det sterke samholdet som skapes når han inviterer rørleggere fra hele landet med til Alpene. Det hele er så vellykket at han nå har bebudet en ny ski- og konferansetur i 2021, den niende i rekken!

Forsiden Blogg forside
Les mer om:
Firmatur
Frank Olsen, adm.dir i Rørkjøp

I vinter reiste Rørkjøp-gjengen til italienske La Thuile. En liten klassisk alpelandsby i den frodige Aosta-dalen. Her er partyfaktoren en smule nedtonet. Til gjengjeld er det lokale kjøkkenet strålende. Nesten på nivå med skimulighetene. Men bare nesten. For løypenettet her er helt rått. Med til sammen 38 heiser har du «god-plass-garanti», tilgang til løyper med høyst ulik vanskelighetsgrad og stedvis fantastiske muligheter for å kjøre off piste. Bare spør gutta som kjøpte heliski med egen guide om hvordan det føltes å danse i pudderet nedover de spektakulære fjellsidene.

Og når du står på ski her, kan du nyte pizza og pasta den ene dagen og chèvre og crepes den neste. For løypenettet i italienske La Thuile er bundet sammen med franske La Rosière.

For oss har skiturene til Alpene blitt en institusjon. En strålende måte å kombinere fag og fellesskap på», forteller Frank. Han legger spøkefullt til at om han noen gang skulle bli forfatter, har skiturene gitt ham et vell av muntre historier å plukke fra.

Mange tenker at det å stå på ski er en individuell øvelse. Vår erfaring er tvert i mot at det er en veldig sosial greie. For som Frank Olsen oppsummerer det: «Det skaper unektelig samhold å dele sterke opplevelser fra bakken over en god espresso på morgenkvisten, en duggfrisk øl i bakken eller over noen bobler på after ski».