Firmaturer

Når du skal på studietur, jubileumstur, teambuilding eller kick off, står vårt løfte alltid fast: Vi skal skape opplevelser som trigger det gode humøret og bygger laget. Kort eller langt, få eller mange. Vi kan uansett hjelpe deg!

Det er bare fantasien som setter grenser for hvor turen kan gå. Den ene gangen passer det å reise kort, til Fjærland, Svalbard eller Gøteborg. Neste gang kan New York, Cape Town eller Tokyo stå for tur.

Hvor kan dere reise?

Det er bare fantasien som setter grenser for hvor turen kan gå. Den ene gangen passer det å reise kort, til Fjærland, Svalbard eller Gøteborg. Neste gang kan New York, Cape Town eller Tokyo stå for tur. Vi kan disse destinasjonene godt - og ganske mye av det som befinner seg mellom. I løpet av et langt liv på veien, har vi som jobber i The Vibe samlet kunnskap, høstet erfaringer og bygget relasjoner rundt om i verden. Og vi går selvfølgelig ikke av veien for å se på nye steder. Tvert om.

Hvordan jobber vi?

Alt begynner med deres ønsker og behov. Dere forteller, vi lytter. Så spiller vi inn våre ideer og erfaringer. Og av denne miksen skaper vi programmet for dere.

Vi går sammen med dere hele veien. Fra a til å. Uten forbehold. Vi jobber raskt, smidig og presist - og har alltid smilet på lur.

Vi kommuniserer enkelt, personlig, åpent og vennlig. For å si det litt annerledes: Vi håper dere blir glade når vi ringer eller dere ser en ny e-post fra oss. Om det dukker opp vanskelige ting i prosjektene vi samarbeider om, skal vi alltid ta det opp med dere muntlig og ved første anledning. Selvfølgelig er målet at vi alltid finner en god løsning.

Hemmeligheten bak en god firmatur ligger i detaljene. Og vi tar gjerne hånd om dem alle. For det er dét som skaper den gode helheten. Vi sørger også for god fremdrift, slik at dere har minst mulig belastning underveis. For dere skal jo spare kruttet til selve turen! Målet med det hele er selvfølgelig at turen skal bli fantastisk, men vi har det gjerne gøy på veien også!

Kontakt meg for et tilbud

Laila Karlsen

laila@thevibe.no - (+47) 920 57 525