Korpsturer

Vi skreddersyr korpsturer for musikanter i alle aldre. Fra aspiranter til veteraner. Og selv om det er noen åpenbare forskjeller, er likhetstrekkene tydeligere. For uansett aldersgruppe, er korpstur fullt trøkk, masse glede og sterkt samhold!

Vi ordner alt det praktiske rundt konsertene deres - enten det er på gatehjørner, i lokale grendehus, konsertsaler eller kirker.

Vi kan friste med reisemål i hele Europa og deler av USA. Mange velger sommer og sol - andre velger byferie. Av og til kombineres dem.

For alle korps - uansett alder - begynner vi alltid med deres ønsker og behov. Basert på dem spiller vi inn våre ideer. For det er knapt noen grense for hvor dere kan reise eller hva dere kan oppleve.

Voksenkorps

Vi liker å lage turer for voksenkorps. Lytte oss fram til hva som er viktig for dere, hvor turen skal gå, hvordan balansen mellom konserter og sosialt program skal være. For vi vet at begge deler er viktig for dere. Vi leter mer enn gjerne fram festivaler å delta på, lokale korps å spille sammen med eller knytter kontakt med andre norske korps som er på veien samtidig. Alt kan det bli spennende vennskapskonserter av.

Skolekorps

Skolekorps står vårt hjerte nært. For det var her vi ble introdusert for musikken. Mange skolekorps liker å reise på festival. Det skjønner vi godt og har derfor utviklet vårt eget festivalkonsept, som vi fra 2021 tilbyr i tre land. Konseptet heter "Good Vibes". Ved hver festival deltar 4 - 6 korps. Vi bor på samme område, har felles vennskapskonserter, felles fest og masse aktiviteter som trigger barn og unge.

Vi lager også en rekke skreddersydde turer for skolekorps. Kortreiste og langreiste. Vi kan friste med reisemål i hele Europa og deler av USA. Mange velger sommer og sol - andre velger byferie. Av og til kombineres dem. For skolekorpsene er vi spesielt opptatt av trygghet, gode aktiviteter, bosteder som passer for aldersgruppen og gode konserter.

Hvordan vi jobber

Vi liker å si at vi hjelper dere med alt. Fra a til å. Fly, hotell, busser og tog er en selvfølge. Ikke desto mindre er det viktig. Vi jobber direkte med alle de store flyselskapene, og vi har satt bransjens beste mennesker på oppgaven. Kulturelle opplevelser som omvisninger, utflukter og god mat er viktig. Sammen doserer vi disse innslagene riktig, slik at turen har en fin balanse mellom felles program og tid til opplevelser på egen hånd. I kraft av å ha arrangert flere hundre korpsturer i årenes løp, er vi trygge på at vi kan gi dere gode råd i denne sammenheng. Til slutt - og det er kanskje aller viktigst - det musikalske opplegget. Vi tar hånd om alle sider ved dette for dere. Hvor dere spiller og marsjerer, hvem dere spiller med, markedsføring av konsertene, offentlige godkjennelser og leie av lokaler. Her er det mye som skal på plass, men det skal dere slippe å tenke på. For det fikser vi.

For oss i The Vibe er det et privilegium å følge dere på tur - og på veien til tur.

Kontakt meg for et tilbud

Ann-Kristin Simensen

aks@thevibe.no - (+47) 400 66 124