Partner

Trond Olav Paulsrud

Trond Olav er i bunn og grunn lærer, og han ble rektor som 31-åring. Likevel har han helt siden gymnaset hatt minst ett bein i reiselivet. Det hele begynte da Rolf sendte han til Brighton som reiseleder for Brumunddal skolekorps i 1992. De siste ti årene har han vært administrerende direktør i reisearrangørene Sabra Tours og Escape Travel.

Trond Olav har dirigert kor, akkompagnert kor og sunget førstebass i en vokalgruppe. Han må sies å være en energisk og initiativrik kar. Latteren sitter løst, og han lever og leder etter mottoet «jeg sier ja når jeg kan, og nei når jeg må».

Også hjemme i Ski er det full rulle for Trond Olav. Et hjem han deler med sin Sigrun og deres seks vitale og viljesterke barn (dine, mine, våre). Som alle skjønner liker han at det spirer og gror; at det skapes og utvikles. At ting skjer – hjemme som på jobb. Han leser (alt mellom himmel og jord) og lytter (helst til jazz) og løper (en snau mil annenhver dag). Og én ting er han helt enig med paven om: Av alle uviktige ting i verden, er fotball den viktigste.