Korturer

Korturer er ren indremedisin. De skaper varige minner og gode historier som kan deles lenge. Alt begynner med deres ønsker og drømmer. Dere forteller, vi lytter. Så spiller vi inn våre ideer og erfaringer, og av denne miksen skaper vi korturen deres.

Ingen kortur uten konserter. Her fra åpningskonserten av siste års korfestival i Calella, Spania. Kilde: Interkultur.

I kraft av å ha fulgt et par tusen kor på tur gjennom årene, er vi trygge på at vi kan gi dere gode råd.

Hvor dere kan reise

Det finnes knapt noen begrensning. For sangen kjenner ingen grenser, og verden er alltid stor nok. Vi har skapt og arrangert korturer til en rekke land i Europa, USA, Sør-Amerika, Sør-Afrika, Midt-Østen, Kina, Japan, Australia og New Zealand. Og vi er alltid beredt til å se på nye steder.

Hva vi kan hjelpe dere med

Vi liker å si at vi hjelper dere med alt. Fly, hotell, busser og tog er en selvfølge. Ikke desto mindre er det viktig. Vi jobber direkte med alle de store flyselskapene, og vi har satt bransjens beste mennesker på oppgaven. Kulturelle opplevelser som omvisninger, utflukter, mat og vin er viktig. Sammen doserer vi disse innslagene riktig, slik at turen har en fin balanse mellom felles program og tid til opplevelser på egen hånd. I kraft av å ha fulgt et par tusen kor på tur gjennom årene, er vi trygge på at vi kan gi dere gode råd. Til slutt - og det er kanskje aller viktigst - det musikalske opplegget. Vi tar hånd om alle sider ved dette for dere. Hvor dere synger, hvem dere synger med, markedsføring av konsertene, offentlige godkjennelser og leie av lokaler. Her er det mye som skal på plass, men det skal dere slippe å tenke på. For det fikser vi.

Hvordan vi jobber

For oss er det å arrangere korturer mer enn et fag. Det er lidenskap. Vårt mål er at dere skal kjenne trygghet og glede fra første kontakt til dere er vel hjemme. Vi jobber enkelt, smidig og personlig. Vi svarer raskt og presist, finner gode løsninger sammen og jobber med glimt i øyet og smilet på lur. Vi håper og tror at det blir sånn at dere gleder dere når dere ser navnet vårt i e-postleseren eller på telefonskjermen!

Kontakt meg for et tilbud

Trond Olav Paulsrud

top@thevibe.no - (+47) 400 38 999

Påmeldingsturer

Se alle påmeldingsturer

Fra bloggen