Kortur

En god kortur er ren indremedisin. Den skaper varige minner og gode historier som kan deles lenge.

Det begynner med deres ønsker og drømmer. Dere forteller, vi lytter. Så spiller vi inn våre ideer og erfaringer, og av denne miksen skaper vi korturen deres.

Hvor dere kan reise? Det finnes knapt noen begrensning. For sangen kjenner ingen grenser, og verden er stadig vekk stor nok. Vi har skapt og arrangert korturer til en rekke land i Europa, USA, Sør-Amerika, Sør-Afrika, Midt-Østen, Kina, Japan, Australia og New Zealand. Og vi er alltid beredt til å se på nye steder.

Hva vi kan hjelpe dere med? Vi liker å si at vi hjelper dere med alt. Fly, hotell, busser og tog er en selvfølge. Ikke desto mindre er det viktig. Vi jobber direkte med alle de store flyselskapene, og vi har satt bransjens beste mennesker på oppgaven. Kulturelle opplevelser som omvisninger, utflukter, mat og vin er viktig. Sammen doserer vi disse innslagene riktig, slik at turen har en fin balanse mellom felles program og tid til opplevelser på egen hånd. I kraft av å ha fulgt et par tusen kor på tur gjennom årene, er vi trygge på at vi kan gi dere gode råd i denne sammenheng. Til slutt - og det er kanskje aller viktigst - det musikalske opplegget. Vi tar hånd om alle sider ved dette for dere. Hvor dere synger, hvem dere synger med, markedsføring av konsertene, offentlige godkjennelser og leie av lokaler. Her er det mye som skal på plass, men det skal dere slippe å tenke på. For det fikser vi.

Hvordan vi jobber?

Enkelt, smidig og personlig. Og med mye engasjement og humør. Først og fremst nært med korets kontaktperson og/eller turkomité. Vår jobb er å gjøre denne oppgaven så enkel som mulig. Det omfatter alt som skal

For oss er det å arrangere korturer mer enn et fag. Det er lidenskap. Vårt mål er at dere skal kjenne trygghet og glede fra første kontakt til dere er vel hjemme. Vi ordner alt fra a til å. Enkelt, smidig og personlig. Og turene skal alltid ha fin balanse mellom felles program og tid til egne opplevelser.

Mange av dere har fått smaken på festivallivet. Og det skjønner vi godt. Det er herlig å få sette preg og farge på små og store steder - synge sammen, lytte og lære av hverandre, knytte bånd og etablere vennskap. I dag finnes det korfestivaler for alle. Mange er basert på konkurranser. Andre bindes sammen av konserter og korverksteder. Siste skudd på stammen er temabaserte festivalkonsepter, slik som "Voices and Wine".

Vi samarbeider nært med solide og seriøse internasjonale arrangører, og vi tilbyr to egne festivaler. Basert på deres ønsker og ambisjoner hjelper vi gjerne til å finne festivalen som passer best for dere.