Prosjektleder

Ann-Kristin Simensen

Se for deg lille Ann-Kristin på åtte. Med kort bust, store øyne og knelange skjørt, - på sin første øvelse i Lilleborg skoles musikkorps. Selvfølgelig får den lille friskusen et lite instrument. En tverrfløyte. Alle vi som kjenner henne kan saktens forestille oss hvor ivrig, stolt og glad hun var. Etter mange år som fløytist var hun selvskreven som tamburmajor. Hun er jo egentlig født til å gå foran, spre glede og smitte alle andre med sin herlige entusiasme. For her er det mot i brystet, vett i pannen, sol inne, sol ute og du og jeg og vi to:-)

Og det er ikke bare gnist og glede som kjennetegner Ann-Kristin. For her er det ordning og reda også. Hun er økonom, og jobbet i mange år med regnskap, lønn og HR – de siste åtte årene som økonomisjef. Så kom hun heldigvis på bedre tanker. Hun kom nemlig til oss – og tok oss med storm.

Østkantjenta er nå 52, og det første og fremste i livet er Terje som hun er sammen med på 28. året, deres tre voksne barn og fire barnebarn. Og finner du henne ikke sammen med Terje eller barna, så er hun sannsynligvis på tur med barnebarna. Eller hun cruiser på sin 650 Yahama Dragstar. For det er en hjertevarm friskus vi har med å gjøre.