Om oss

Vi er spesialister på turer for kor, korps og bedrifter. Og selv om selskapet ble etablert i 2019, har vi som jobber her samlet sett nærmere 100 års erfaring fra bransjen!

Vi skal skape glede, inspirasjon og samhold. Hver dag. For dere og for oss. Det er i bunn og grunn derfor vi har startet dette selskapet.

Varme og engasjerte spesialister

Vi skal skape glede, inspirasjon og samhold. Hver dag. For dere og for oss. Det er i bunn og grunn derfor vi har startet dette selskapet. Det er kruttsterkt å få jobbe med dette formålet for øyet.

I The Vibe sier vi at vi har en dobbel bunnlinje. Vi skal være lønnsomme, slik at vi er et trygt valg for dere. Så skal vi være gode og gjøre godt. For det ene henger sammen med det andre. I alle fall over tid. Og vi har til hensikt å være langsiktige. Vi skal skape verdi og verdier for alle som er knyttet til selskapet.

Vi har reist mye og samlet kunnskap og erfaringer. Alene og sammen med gruppene våre. Det er summen av alt dette vi legger til grunn når vi lager turen deres. Det er mange spørsmål og detaljer underveis. Og når de melder seg, er vi der for dere. Vi svarer raskt og presist, finner løsninger sammen og følger opp personlig - med varme og oppriktig engasjement.

The Vibe er medlem av Reisegarantifondet. Det innebærer at dere har full sikkerhet for alt dere betaler inn til oss før avreise. Vi er i tillegg et reiseselskap som er IATA-registrert. Det betyr at vi er sertifisert til å kjøpe og selv billettere flybilletter hos nær sagt alle de store flyselskapene verden rundt.

Vi som jobber i The Vibe har bygget nettverk og vennskap på de underligste steder gjennom de siste 30 årene. Det gjør at vi har mange fantastiske partnere som hjelper oss med alt mellom himmel og jord ute i den store verden. Dette er herlige folk som møter deg med et smil og som går den ekstra mila for dere - og for oss.