Stokkøya

Norges fineste strandbar finner du på Stokkøya. Den ligger på en juvel av en sandstrand, med utsikt til evigheten. Arkitekturen er følsomt avstemt mot omgivelsene, et par trappetrinn over havet. Smaksopplevelsene er lokale, fra havet, nabogården og det lokale bryggeriet. Og når kvelden er over, er det bare å rusle opp til strandhotellet, som er bygget elegant inn i sandbankene for å begrense inngrepet i naturen. For ikke å glemme vertskapet. Et opphold hos og med Torild og Roar handler om det meste som betyr noe her i livet. Natur, arkitektur, mat, vin, musikk, havet, bygdeutvikling og ansvar for alt som kommer.

Les mer

Du kan kanskje si at omgivelsene her byr opp til eksistensiell dans! Men bevares, kom gjerne til Stokkøya hvis du bare vil ha det gøy også! Vi elsker musikk, dans og en real fest!

Stokkøya sikter høyt. Vi skal drive et sted for minnebøkene, forteller Roar Svenning. Et sted der du beveges av møtet med natur og arkitektur. Der nye tanker skapes, der nye ideer fødes, der refleksjoner deles. Du kan kanskje si at omgivelsene her byr opp til eksistensiell dans! Men bevares, kom gjerne til Stokkøya hvis du bare vil ha det gøy også! Vi elsker musikk, dans og en real fest!

Hotellrommene på Stokkøya, populært kalt SUB-lugarene, er lokalisert i strandhotellet, rett ved sandstranda og Strandbaren. Inspirasjonen til SUB-lugarene er hentet fra de gamle jordkjellerne, som lå beskyttet inne i sandbanken. Torild og Roar har imidlertid hentet dagslyset frem ved å lage store lysåpninger i taket og glass fra gulv til tak i front ut mot havet. Bygget er primært utført i betong og glass, men er innredet med mykere innslag av diverse tekstiler og seilduk. I tillegg har Roar hentet fram og gjenbrukt elementer fra gården han vokste opp på og gjenstander han har funnet på det lokale skipsopphuggeriet.

Utgangspunktet for opplevelser på Stokkøya, er knyttet til naturen. Du nyter det gode måltidet med et utsyn du neppe glemmer, du kan gå tur i det røffe kulturlandskapet, ta badstue på stranden eller et sjøbad (om du er tøff). Du kan også leke med seiljoller og kajakker.


Ta kontakt

Laila Karlsen

+47 920 57 525 // laila@thevibe.no