Prosjektleder

Laila Karlsen

Hadde det ikke vært for en sommerjobb på «resebyrån hemma i Gøteborg», ville nok økonomen jobbet med finans i dag. For det var drømmen. Kvikk, pliktoppfyllende og skoleflink som hun var. Men så ble hun altså bitt av reisebasillen, og da var det ingen vei tilbake. Laila har i hele sin reiselivskarriere jobbet mot bedriftsmarkedet. Med individuelle og grupper. Som konsulent, leder og eier. Uavhengig av posisjoner har hun alltid jobbet tett med kundene og reisene. For det er når hun får gi, skape og fikse at hun er i sitt ess.

Laila står tidlig opp om morgenen – og hun får avsindig mye gjort. Hun jobber, reiser, pleier sin lidenskap for hester og ridning, spiller golf, løper og nå skal hun sannelig begynne med yoga også. Alt ganske så ubesværet. For hun lever som hun lærer: «Hold overblikket, pust med magen og smil!».

Hva som fikk en ung og familiekjær «tjej» til å emigrere til oljelandet? Jo, kjærligheten selvfølgelig :-). Back in the good old days traff hun nemlig Tom Lasse, en varm og sindig Gøteborg-student, som spurte om hun ville ble med han hjem (til Norge). De stiftet bo i Ski, fikk to flotte jenter som nå har blitt voksne – og resten er historie, som det heter.