Prosjektleder

Jon Espeland

Etter seks år i Sør-Amerika tok Jon med seg kone, barn og pikkpakk hjem til Sørlandet. For å slå rot. Hus på Flekkerøya, jobb i reklamebyrå og et sterkt frivillig engasjement skulle bli bestanddelene i hans nye liv. Men så, helt ut av det blå, fikk han et spørsmål om å være reiseleder til Peru. Om det passet? Nei. Om han dro? Så klart! For én ting er røtter. Noe annet er føtter. Det vakre landet, og det varme folket hadde gjort uutslettelig inntrykk. Og med spansk på tungespissen, masse venner der borte og et reisemål i toppklassen, hadde han egentlig ikke noe valg. Det gikk som det måtte gå: Jon ble bitt - kraftig bitt - av reisebasillen, og det påfølgende målet om å sende tusen nordmenn til Peru, er for lengst gjort grundig til skamme!

For i mer enn 25 år har den ressurssterke sørlendingen nå skreddersydd opplevelser rundt om i verden. Alltid med den samme holdningen: Hver reise er unik. Hver deltaker er unik. Alle skal bli sett, og alle skal få et minne for livet. Det krever empati, innsikt og perfeksjon. Og nettopp dét kjennetegner Jon og alle hans turer.

Hjemme hos Grete og Jon er det godt å være gjest. Vi snakker hjerterom. Engasjerte, åpne samtaler, mild erting og hjertelig latter. Det er som om livet selv har gitt dem denne helt egne formen i gave. En gave de deler raust - hjemme som borte.

Kontaktinfo:
Mobil: +47 413 04 882
E-post: jon@thevibe.no