Chateau Bertrand Braneyre

- en annerledes reise hjem

I Bordeaux-regionen forteller hver flaske en historie om generasjoner, lidenskap og dedikasjon. Vi kommer til en næring og et område som feirer både tradisjon og nytenking, i evig streben etter perfeksjon.

Vi har valgt Mercure Bordeaux Centre som base for turen, og programmet starter med felles middag torsdag kveld. Fredag og lørdag blir det vin- og kulturopplevelser i Medoc og Saint Emilion. Ch Bertrand Braneyre står selvfølgelig i sentrum, og vi har satt av rikelig med tid til å lære stedet vårt å kjenne.

Avreisedato
09. mai 2024

Hjemkomstdato
12. mai 2024

Antall dager
4

Pris fra
NOK 9 995,-

Les mer

Wine and gastronomy are the very heart and soul of Médoc lifestyle. Every bottle and recipe embodies the geography and history, the fruit we have nurtured, the climate, soils, tradition and 'savoir-faire' as well as friendship and the pleasure of sharing.

(Jean-Michel Cazes)

Program

Torsdag 9. mai 2024

Ankomst og felles middag i Bordeaux

Vi møtes på Mercure Bordeaux Centre. Dere kan sjekke inn på hotellet fra kl. 16:00. Fellesprogrammet åpnes med velkomstdrink og felles middag.

Måltider inkludert: Middag

Les mer

Fredag 10. mai 2024

Chateau Bertrand Braneyre med nogo attåt

Vi starter dagen med solid frokost på hotellet.

I dag skal vi på "hjemvei", nærmere bestemt til Chateau Bertrand Braneyre. Kjøreturen tar en god time, gjennom et landlig landskap med vinranker så langt øyet kan se, praktfulle vinslott og noen (bokstavelig talt) jordnære landsbyer. Her gjelder det å ha alle sanser åpne. Vi byr på læring og gode fellesopplevelser, med håp om noen magiske øyeblikk!

Etter besøket på Chateau Bertrand går turen til den lille nabolandsbyen Bages og Café Lavinal for lunsj. Lavinal er et realt fransk brasseri som drives av kjennere. Sånne steder blir aldri feil.

Vi avslutter turen i Bordeaux godt ut på ettermiddagen, og dere har kvelden til egen disposisjon.

Måltider inkludert: Frokost / Lunsj

Les mer

Lørdag 11. mai 2024

Saint Emilion - en ualminnelig skjønnhet

Etter frokost er det "on the wheels again". I dag er det området på den østlige siden av Garonne som skal utforskes. Saint Emilion er oppkalt etter en streng, asketisk munk som søkte til og virket i dette området på 800-tallet. Det er ikke så mye som minner om askese i den skjønne landsbyen i dag. Tvert imot preges den av en vinindustri, gastronomi, kunst, arkitektonisk ynde og gjester som vet å sette pris på det gode liv.

Vi besøker en anerkjent vingård i området, før vi kjører til Saint Emilion og spiser lunsj sammen. Etter lunsj får dere tid til å utforske den strenge munkens by. Gled dere å til stikke innom en av vinbarene, de hyggelige småbutikkene og/eller de lokale kunsthandlerne. Tidlig ettermiddag reiser vi tilbake til Bordeaux, hvor dere kan se litt av byen på egen hånd. Vi avslutter dagen og feirer turen med felles middag.

Måltider inkludert: Frokost / Lunsj / Middag

Les mer

Søndag 12. mai 2024

Frokost, utsjekking og på gjensyn

Dere spiser frokost, sjekker ut og takker gamle og nye venner for laget, før dere ordner reisen til flyplassen på egen hånd.

Måltider inkludert: Frokost

Priser og betingelser

Pris fra: NOK 9 995 ,-

per person i dobbeltrom

Enkeltromstillegg: NOK 3 495 ,-

Tillegg for enkeltrom under hele oppholdet.

Prisen inkluderer

  • Overnatting i delt dobbeltrom på Mercure Bordeaux Centre (4*) i 3 netter
  • Dagsutflukt med vingårdsbesøk i Medoc-regionen 10. mai
  • Dagsutflukt med vingårdsbesøk til Saint Emilion-distriktet 11. mai
  • Felles lunsj 10. og 11. mai med vann, mineralvann, 1/4 vin og kaffe
  • Felles treretters middag 9. og 11. mai med vann, mineralvann, 1/4 vin og kaffe

Prisen inkluderer ikke

  • Flyreisen
  • Program som ikke fremgår av listen over
  • Forsikringer

Prisen er basert på