Vintur i Bordeaux

Bordeaux, vinens hjerte, hvor tid møter tradisjon og druer møter skjebne. I denne regionens vinmarker vokser fortellinger fra røtter dype som historien selv. Hver flaske avslører en historie om generasjoner, lidenskap og dedikasjon. I Bordeaux feirer man tradisjon og nytenking, i en evig streben etter perfeksjon. Løft et glass og bli en del av legenden.

Wine and gastronomy are the very heart and soul of Médoc lifestyle. Every bottle and recipe embodies the geography and history, the fruit we have nurtured, the climate, soils, tradition and 'savoir-faire' as well as friendship and the pleasure of sharing.
(Jean-Michel Cazes)

Château Beychevelle

Eleganse er bare fornavnet. Et praktfullt chateau, velholdte hager og en formidabel kunstsamling. Samtidig hersker det ingen tvil om at det er vinen alt sentreres om. Eierskapet har de siste årene gjort enorme investeringer. Château Beychevelle drives med en kruttsterk blanding av ambisjon, innovasjon og presisjon. Du får smake rødviner i toppsjiktet, og med på kjøpet for du et besøk langt bortenfor hverdagen.

Château Laffitte Carcasset

Château Laffitte Carcasset i Saint-Estèphe er en av våre besøksfavoritter i Haut-Médoc-området. Nyrestaurert og innbydende - og med vennlige og dedikerte mennesker i alle deler av organisasjonen. Og selv om omgivelsene fremstår ytterst moderne, hersker det ingen tvil om tradisjonene. Her har det vært produsert dype røde viner siden 1759. Det kan du saktens fornemme på flere måter, men først og sist i møtet med vinen.

Château d'Agassac

Château d'Agassac forteller historien om visjoner og velstand. Men bak den vakre fasaden er livet her uløselig knyttet til hvordan jordsmonn, værguder, lidenskap, hardt arbeid og menneskelige beslutninger bidrar til å skape enda bedre AOC Haut-Medoc vin i årene som kommer.

Château Bertrand Braneyre

For noen år tilbake ble noen norske ringrever betatt av den kraftfulle rødvinen fra den lille vingården i Cissac-Médoc. Det som begynte som et forsøk på å få importert et par kasser, endte med kjøp av hele gården! I dag står 22 norske venner bak vinproduksjonen på det 250 år gamle Ch Bertrand Braneyre. Årgangene har blitt svært godt mottatt, og vi inviterer dere svært gjerne hit til en autentisk vinopplevelse i hjertet av Medoc.

Château Cordeillan-Bages

Velkommen til Château Cordeillan-Bages! Dette hotellet kombinerer landsbysjarm og pur eleganse. Du overnatter i hjertet av Medoc og får et veldig godt utgangspunkt til de gode stedene som finnes i distriktet. Rommene er romslige og lyse, oppholdsrommene fasjonable og hagene velstelte. Og rosinen i pølsa heter Café Lavinal. Et perle av et fransk brasserie. Klar for eventyr?