Prosjektleder

Torgeir Birkedal

Noen som husker «Stian med sekken» på NRK? Ikke? Det gjør Torgeir. Selvfølgelig gjør han det, han husker jo det meste. Men musikkteateret til Mona og Sidsel Levin har en helt spesiell plass i guttens minne. Det vekket nemlig eventyrlysten og utferdstrangen. Og det var ingen liten vekkelse som skjedde der foran svarthvitt-skjermen i Grimstad. Torgeir har nå 155 land, 2500 flyvninger, 500 flyplasser og 280 ulike flyselskap på samvittigheten!

Den milde snekkersønnen har usedvanlig lett for det. Gleden over å lære og oppdage er fortsatt herlig til stede. Og han husker som alle elefantene han har møtt på sin vei. Det har hatt sine fordeler. Toppkarakterer, studier ved velrennomerte skoler i Tyskland og Frankrike, evnen til å lære stadig nye språk og en haug med seire i quizer og kunnskapsspill.

Om Torgeir er en nerd? Ja, helt opplagt! Om han er kjedelig? Nei, tvert imot. Han er god som gull. Lun, hjelpsom og alltid med på alt som er gøy. De som vet aller mest om nettopp det, er ektemannen Christophe, Torgeirs fem søsken og banden på 11 som han er onkel til.